Activiteiten

Activiteiten: 7

Pages

Workshop: la Reine Sabah, Reine du couscous

30.11.2018

Couscous kennen we allemaal, maar er is maar één persoon die je werkelijk betovert met haar versie van couscous en dat is Sabah. Voor 1 keer geeft ze haar geheimen prijs en kan jij leren om de lekkerste couscous te maken. Tijdens het koken proef je Marokko met al je zintuigen. Een onderdompeling in (eet)cultuur en gastvrijheid.

GC De Platoo
Koekelberg
Educatief
Brussel Helpt 2018
1.12.2018
Eet samen spaghetti met Brusselaars uit jouw buurt of ga zelf achter de kookpotten staan. Steun Brussel Helpt en doe mee op 1 december aan de grootste spaghettislag ter wereld!
GC De Platoo
Koekelberg
Ontmoeting
uit met vlieg
Frozen Fun + plasticineworkshop

5.12.2018

Drie woensdagnamiddagen kijken we film met wakkere kleuters. Na de film volgt een creatief atelier. Frozen Fun + plasticineworkshop

GC De Platoo
Koekelberg
Podium
uit met vlieg
Koken voor kinderen

19.9.2018 - 12.12.2018

Terug naar school, met brooddoosjes en fruit en koek. Vera legt je op woensdag 19/9 uit hoe je een lekkere en gezonde brooddoos vult. En ja hoor, ondertussen legt ze enkele maaltafels op je bord.

GC De Platoo
Koekelberg
Educatief
uit met vlieg
SNUFFELEN AAN FRANS

17.10.2018 - 19.12.2018

Pomme, poire, cerise... Wil jij je kind graag voorbereiden om over enkele jaren zelf naar de winkel te gaan? Nieuwe (Franstalige) vriendjes te leren kennen op de speeltuin? Je kind komt op eens speelse manier in contact met het Frans en leert al zingend en lezend zijn eerste woordjes.

GC De Platoo
Koekelberg
Educatief
uit met vlieg

Pages