Mail onleesbaar? Klik hier voor de webversie.
   

 

filmloKET PHANTOM BOY  
filmloKET PHANTOM BOY

15.3.2017

Leo is 11 jaar, woont in New York en is een phantom boy. Hij kan namelijk onzichtbaar worden en door muren vliegen. Superkrachten die goed van pas komen wanneer hij samen met de in een rolstoel belandde politieagent Alex de stad moet redden van een mysterieuze misdadiger. Het duo ontfermt zich ook over Marie, een moedige journaliste die in de zaak is betrokken, en op wie Alex een oogje heeft, maar

filmloKET LA TORTUE ROUGE  
filmloKET LA TORTUE ROUGE

19.4.2017

Een man lijdt schipbreuk en spoelt aan op een onbewoond eiland. Het eiland wordt bevolkt door krabben, vogels en schildpadden. Hij probeert van het eiland te ontsnappen maar een grote rode schildpad maakt hem dat onmogelijk. De ontmoeting met de schildpad zal zijn leven definitief veranderen.

filmloKET MANNETJE TAK EN ANDERE VERHAALTJES  
filmloKET MANNETJE TAK EN ANDERE VERHAALTJES

17.5.2017

Mannetje Tak woont in een boom met zijn takkengezin. Zijn Vrouwtje, hijzelf, hun drie Twijgjes, ze passen er allemaal in! Tijdens zijn ochtendwandeling wordt Mannetje Tak door een speelse hond meegenomen en zo tuimelt hij van de ene onfortuinlijke situatie in de andere, steeds verder weg van zijn boom. Zal hij nog voor Kerstmis terug bij zijn gezinnetje geraken? De film wordt voorafgegaan door vie

Koken  
Koken

25.1.2017 - 28.6.2017

Geen zin in wat mama ’s avonds op tafel zet? Leer zelf lekkere dingen klaar te maken en verbluf je hele familie met het resultaat!

Creatieve kindercursus: kamperen in de stad  
Creatieve kindercursus: kamperen in de stad

21.8.2017 - 25.8.2017

Kamperen is de mooiste zomersport, zingt men wel eens uit volle borst. Maar is dat ook echt zo? Je eigen tentje opslaan, slapen op een matras in een warme slaapzak, zelf eten maken op een gasvuurtje, liedjes zingen aan het kampvuur, wegduiken van grote insecten, wakker worden wanneer de zon op je tent schijnt.

 
Dit bericht werd verstuurd naar . Wens je deze nieuwsbrief niet langer te ontvangen? Klik hier om uit te schrijven.