De Platoo

This website is only available in Dutch at the moment.

vacature!

vacature!

WIJ ZOEKEN EEN ENTHOUSIASTE ONTHAALMEDEWERK.ST.ER

Zin om de stem en het gezicht van gemeenschapscentrum De Platoo te worden?

Je staat in voor de balie en bent het eerste aanspreekpunt voor het algemene onthaal en de administratie. Je verwelkomt bezoekers en gebruikers van De Platoo op warme wijze, zowel aan de balie als telefonisch. Je helpt mensen graag verder. Je geeft hen het gevoel dat ze in goede handen zijn. Je zoekt graag naar de beste oplossing. Je beluistert hun vraag en vraagt door tot je alle relevante informatie hebt. Je informeert hen waar mogelijk of verwijst hen door. Ook de mails behandel je op eenzelfde zorgzame manier. Je doet dit niet alleen, maar in een team van administratieve medewerkers.

Hier vind je alle info: https://www.vgc.be/vacatures/vacatures-bij-de-vgc?js=19699-assistent-onthaal-en-administratie-gc-de-platoo
EXTRA dappere vrijdag

EXTRA dappere vrijdag

Op 3 mei trekken we de straat op met een EXTRA Dappere Vrijdag.

We nemen onze keuken, onze opblaaselementen en een heuse boog mee naar het Vanhuffelplein en koken, spelen en babbelen daar met iedereen uit de buurt.

Wil jij erbij zijn? Kom gewoon langs! We zijn er vanaf 16u.

Bespeel je een instrument? Neem het mee. We luisteren naar elkaar.

Heb je honger na een lange schooldag? We voorzien verse ratatouille, voor 4 EUR per bordje.
Schrijf je dan wel even in op info@deplatoo.be?
VDB is terug. VDB est de retour. VDB is back.
© Wouter Hessels

VDB is terug. VDB est de retour. VDB is back.

Wouter Hessels speelt VDB

vrijdag 19 april, 20u-21u
Dapperenstraat 20, 1081 Koekelberg
10 EUR

Na zijn plotse verdwijning in 2001 -nog voor 9/11- komt Paul Vanden Boeynants, alias VDB, terug naar zijn geliefde Brussel. Polle Panch geeft zijn ongezouten visie op Brussel, België en de wereld. VDB is gereïncarneerd, als oude wijn in nieuwe zakken en neemt geen blad voor de mond. Kom voor de verkiezingen van 2024 luisteren naar de drietalige state of the union door de vervelde, oude krokodil. Zijn eeuwig levensmotto: “Trop is te veel en te veel is trop”.

Après sa disparition si soudaine en 2001 – juste avant 9/11- Paul Vanden Boeynants, aussi connu comme VDB, est de retour à Bruxelles, sa ville tant aimée. Polle Panch donne sa vision personnelle de Bruxelles, de la Belgique et du monde entier. VDB est réincarné et ne connaît pas de tabous. Venez écouter avant les élections de 2024 le discours politique en trois langues du vieux crocodile mué. Sa devise éternelle: “Trop is te veel en te veel is trop”.

politiek cabaret – cabaret politique


buitenspeeldag!

buitenspeeldag!

woensdag 17 april
vanaf 12u, in het Victoriapark

De "Vieruurtjes op woensdag" en de Buitenspeeldag bundelen hun krachten! Een namiddag activiteiten voor kinderen en jongeren in de openbare ruimte. Afspraak in het Victoriapark in Koekelberg om zich uit te leven met sportinitiaties en creatieve ateliers.

Letsssgoooo!

Op het programma:

🏸Speedbadminton
🚲 Fietsparcours
🏏Volksspelen / Spelotheek Jakadi
📚 Workshop striptekenen
🥣 Een vieruurtje, uiteraard!